Debat Ara és demà

Fa aproximadament tres setmanes es va presentar públicament el projecte de debat Ara és demà, un encàrrec de la Conselleria d’Ensenyament al Consell Escolar de Catalunya que consisteix en articular un debat sobre el futur de l’educació al nostre país, i on es preveu que hi participin més de 100.000 persones.

Arran d’aquesta iniciativa, alguns membres de la TEG han fet arribar una proposta en la línia que aquest debat pugui ser una oportunitat per tal de fer arribar la nostra visió, com a territori, sobre el futur de l’educació al nostre país.

Des del Consell Comarcal ens hem posat en contacte amb el Departament d’Ensenyament i el Consell Escolar de Catalunya. Durant el mes de novembre obriran les vies de participació al debat, que seran:
– Una plataforma ciutadana
– Twitter: @consescat, amb els hashtags: #CECaraesdema i #innovemara (això ja funciona)
– Un butlletí informatiu, que enviaran el proper 16 de novembre, amb les ponències dels experts.

De moment, ja hem facilitat el contacte del Consell Comarcal per tal de rebre aquesta informació. Un cop la tinguem, i mitjançant la TEG, la farem arribar a tots vosaltres. No obstant, com dèiem, es podria crear un grup de treball si sorgeixen prou persones interessades en aquest “pot de mel”.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu entrar a:

Deixa un comentari